Als theaterdocent werk ik veel met jongeren. De thema’s en verhalen die bij deze leeftijd horen spreken me erg aan: de grilligheid van emoties, de ontwikkelende sociale en maatschappelijke betrokkenheid, het vormen van een eigen mening en gevoel om volledig serieus te worden genomen.

Ik heb een kast vol jeugdboeken en ben dol op coming of age films waarin jongeren proberen te verhouden tot de wereld om hen heen, er tegenaan trappen en die naar hun eigen hand willen zetten.

Regelmatig maak ik met ambitieuze jongeren voorstellingen rondom deze thematiek. Ik haal inspiratie uit jeugdboeken, films en series, interviews en hun eigen verhalen. De jongeren zijn meestal zelf ook als maker betrokken.
Als maker werk ik graag samen met anderen. Zo werk ik graag met regisseuse Alexa van der Velde. Onze gezamenlijke stijl is een mix tussen krachtige associatieve beelden en sociaal geëngageerdheid.

De afgelopen jaren hebben we samen diverse voorstellingen gemaakt, waaronder Bestemming 015, Clara’s Hart en Theater Na de Dam – Delft.