De magie van het theater heeft altijd een enorme aantrekkingskracht gehad. Een wereld waarin je kunt verdwalen; waar fantasie en creativiteit ruim baan krijgen; waarin je jezelf kunt zijn. 
Als kind wilde ik acteur worden. Of boer. Inmiddels werk ik bijna 20 jaar met veel plezier in het theater. Ik ervaar het als een rijkdom dat ik me met zoveel facetten van het vak kan bezighouden: regisseren, lesgeven en spelen.
Het mooie is dat het proces van kennis delen en zelf nieuwe dingen leren nooit gaat vervelen. Dat blijft constant in beweging.Na mijn studie theaterwetenschappen in Utrecht werkte ik een aantal jaar als dramaturg en adviseur. Ik ontwikkelde een grote liefde voor beeldende voorstellingen: theater waarin beeldende kunst, machinerie, poppenspel en clownerie samenkomen en alles kan gebeuren. 
Gaandeweg leerde ik steeds meer de praktijk als theaterdocent en regisseur kennen. Hierin kon ik meer mijn eigen ideeën en beelden kwijt. In mijn voorstellingen komen het engagement en de liefde voor verhalen en de grilligheid van het beeld samen. 
Het plezier in acteren ben ik nooit kwijtgeraakt en ik speelde in vele voorstellingen. 
In 2008 volgde ik een jaartraining bij Clownsschool Buus en sinds 2019 de clownsopleiding bij de School voor Clown & Leven. Ik hervond de liefde voor de clown, die ik als kind al tussen de schuifdeuren met mijn vader had ervaren. Niet de circusclown, maar de clown met een rijke binnenwereld die in contact met zijn publiek zijn emoties deelt.